Személyreszabott HP konfigurációk


A HP kevéssé "marketingeli", ezért szerintem új lehet az információ, hogy a HP eszközök esetében is van lehetőség egyedi, személyre és igényekre szabott konfigurációk összeállítására!
Ahhoz mindenki hozzászokott, hogy pl. szerverek esetében az alap, gyári konfigurációkhoz van lehetőség például második CPU, memóriabővítések, merevlemezek, stb. megvásárlására. De mi van akkor, ha például DL380-as szerver nem létezik cikkszám szerint az új x5570-es CPU-val szerelve? Speciális igény merül fel a merevlemez cage-el kapcsolatban? Álmaim notebookját vagy PC-jét BluRay íróval venném meg, de nem utólagos extraként, hanem gyárilag beépítve?
Nos, a válasz a HP CTO (Configure to Order) programja, aminek keretein belül a lehetőségekhez és elérhető alkatrészekhez mérten személyre tudjuk szabni, a speciális igényekhez tudjuk alakítani a konfigurációkat.
Tehát ha nem találsz megfelelő konfigurációt a HP kínálatában, akkor se add fel! Szívesen segítünk, hogy az igényeknek 100%-ban megfelelő konfiguráció álljon rendelkezésedre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése