Lenovo szerviz lettünk


Az ügyfelek teljes körű kiszolgálásához szorosan hozzátartozik nemcsak az eladás, a rendszerintegráció, hanem az eladott eszközök, megoldások támogatása. Több ügyfelünk vegyes gépparkkal rendelkezik így az ilyen heterogén eszközparkok támogatása is elengedhetetlen feladat lett számunkra.
Több, mint egy hónapja sikeresen megszereztük a LENOVO AWSP – Authorised Warranty Service Provider szervizpartneri minősítést és szeptember elsején megkezdtük a LENOVO munkaállomások, notebookok és szerverek garanciális és garancián túli szervizelését. Ezekhez hozzátartoznak a 2005 májusa után gyártott IBM munkaállomások és laptopok is.
A szerviz részlegünk erőssége a több mint 15 fős képzett szakembergárda, akik közül sokan a legmagasabb szintű gyártói szakmai minősítésekkel rendelkeznek.
Magyarországon a Hewlett-Packard cég termékeinek Gold szintű garanciális és garancián túli eszközök szervizeként piacvezetők lettünk a szerviz szolgáltatások területén. Szeretnénk, hogy a LENOVO eszközök szervizelését is ugyanolyan magas szinten, az ügyfeleink legnagyobb megelégedésére végezzük.
Ahogy a többi gyártó esetében, szolgáltatásunk most sem merül ki a szerviz tevékenységben. Az AWSP címünk garanciát biztosít arra, hogy magas tudásszinttel és gazdag tapasztalattal rendelkező, a gyártó által minősített szakembereink segítsenek eligazodni partnereinknek a LENOVO világában. A viszonteladói tevékenységen túl telepítési és támogatási szolgáltatásokat is kínálunk ügyfeleinknek, többféle konstrukcióban, igény esetén akár 7x24 órában.

Elérhetőség : Aloha szerviz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése