HP tápkábel biztonsági visszahívási és csereprogram



> > Biztonsági visszahívási felhívás < <


2014. augusztus 26-án a HP különböző kormányzati szabályozó testületekkel együttműködve bejelentett egy, az egész világra kiterjedő önkéntes visszahívási és csereprogramot .

Egyes, a 2010 szeptembere és 2012 júniusa között értékesített HP és Compaq notebookok és mini notebookok, illetve kiegészítők, például dokkolóegységek mellé járó váltóáramú tápegységek tartozékaként kiszállított tápkábelek tűzveszélyt és égési kockázatot jelenthetnek az ügyfelek számára.

A HP ügyfelei minden visszahívott és ellenőrzött váltóáramú tápkábel helyett ingyenesen új  váltóáramú tápkábelt kapnak csereként.  

Megjegyzés: 
Nem minden HP és Compaq notebookot és mini notebookot értéksítettek érintett tápkábellel. Kérjük, mindenképpen ellenőrizze a notebookjához mellékelt, kiegészítővel vásárolt vagy tartalékként beszerzett tápkábelt.  

Teendők: 
  1. Azonnal hagyjon fel a váltóáramú tápkábel használatával.  
  2. Látogassa meg a HP notebook váltóáramú tápkábel visszahívási program webhelyét, hogy ellenőrizze, hogy az Ön váltóáramú tápkábelét érinti-e a program, és ha igen, megrendelje a cserekábelt.   


Ha további segítségre van szüksége, lépjen kapcsolatba a HP helyi ügyfélszolgálati központjával. Az egyes országokra vonatkozó ügyfélszolgálati telefonszámok a táblázatban fent megadott hivatkozáson találhatók. Válassza ki a kívánt országot/nyelvet, és kattintson a „Technikai támogatás a vásárlás után” lehetőségre.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése