HP Envy Spectre XT Ultrabook PC



HP Envy Spectre XT Ultrabook PC

Nem telt el sok idő és egy újabb Ultrabook landolt a szervizben (tesztelésre). Pár óra használat után, biztos nem lehet egy mindent részletező bejegyzést írni, de azt kell hogy mondjam, ez a cucc elsőre megfogott. Így bátorkodom összefoglalni a tapasztalatokat ezek alapján.

Az Ultabook kategória mindent elmond. Szép, vékony, kiváló anyagahsználat, stb... . Igyekeztem néháy fényképet is készíteni róla, ne csak az interneten fellelhető képek kerüljenek bemutatásra. Fényképezőgép hiányában jelenleg a telefonommal. De az is több mint a semmi.
Külső
Tehát amit a burkolatról tudni érdemes, hogy teljessen fém. A kijelző pedig karcolásálló üvegből készült. Ami nagyon pozitív, hogy megkapjuk a teljes RJ-45 valamint HDMI csatlakozót. Bár az első már nem mondható létszükségletnek (a vezetéknélküli hálózatok egyre jobban kiszorítják), de ha mégis szükségünk lenne rá akkor nem kell külön átalakítókat hordanunk. Tovább forgatva a Spectre-t találunk rajta még 2db USB-t (az egyik 3.0-s a másik igaz csak 2.0, de ez egyben egy charging port is). Van még audio ki- és bemenet, valamint gyakorlatilag annyi minden, hogy egyszerűbb ezt egy képpel bemutatni mint leírni :)





Billentyűzet
Szinte panasz nem lehet rá. Egy jól megtervezett szigetes kialakítású, háttérvillágításos billentyűzet. A villágítás egyszerűen kapcsolatható, viszont sajnos nem szabályozható a fényereje. Cserébe a sötétben is könnyen megtalálható, mivel mindig világít



Akku
A gyártó leírásaiban több mint 8 óra üzemidőt ír, de ezért bizony elég sok mindenről le kell mondanunk hogy elérjük (pl.: bill. háttérvilágítás, wifi). Reálisan átlag felhasználónak 5 - 6 órát bír egy töltéssel (megnéztem rajta egy filmet és még 3-4 órát neteztem vele).


Hang
beatsaudio biztosan sokan tudják, hogy a "minőség jele".
Mit is jelent ez? - "Egy fejlett audiofunkció, amely úgy játsza le a zenét, ahogy az előadó tervezte, mély, szabályzott basszussal és tiszta hangzással."


További képek: itt és facebook oldalunkon !







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése