Mitől vagyunk okosak?

Sokszor rácsodálkoznak az ügyfelek, hogy mi mindennel számolunk egy rendszer kialakításánál.
Csodálják, hogy kapásból megadjuk a szerverek fogyasztását, az általuk generált hőt, fizikai méreteiket és miegymást. A válaszaink nagy része tapasztalati úton alakul ki. Sok rendszert építünk, sok eszköz megfordul a kezünk között. Így sok eszközről megvan a véleményünk úgy pozitív, mint negatív is. Sok eszközt szeretünk, sokat meg ki nem állhatunk. Sokszor csak apróságokon múlik a szeretem, nem szeretem játék, például egy el nem dolgozott pléh lemez élen, mely elvágta az ujjunkat, stb. Sok eszköz megfordul szervizünkben, most éppen minden negyedik meghibásodott HP eszköz, tudjuk mi megbízható, mi nem. Sokszor éppen mi vagyunk azok, akik terelik az ügyfelet a drágább megoldásról egy, szerintünk, jobb és olcsóbb, megbízhatóbb megoldás felé. 
Persze nem állunk neki mi sem processzor frekvencia kontra kibocsátott hő táblázatokat bújni, mint régen, hanem számításaink során sokszor használjuk a HP ActiveAnswers Sizers eszközöket, melyekkel kicsit könnyebb az életünk. 
Ezek az eszközök mindenki számára elérhetőek, használhatóak. Így akár az ügyfél is  könnyedén ellenőrizheti, hogy az általa megfogalmazott igényekre megfelelő hardver konfigurációt kapott e az általa kiválasztott partnertől.
 Természetesen itt sem, mint az összes ilyen eszköznél, nem szabad elhanyagolni a tapasztalati tényezőt, mely sok esetben módosíthatja a konfiguráló eszközök által sugallt konfigurációs megoldást. 

ActiveAnswers:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése